Second Hand Vingåker

Välkommen till Vingåkers Second Hand – din destination för unika skatter och hållbar shopping! Vi är glada över att kunna erbjuda dig en varierad samling av noggrant utvalda second hand-produkter som spänner över allt från kläder och accessoarer till möbler och prylar för hemmet.

Hos oss handlar det inte bara om att fynda fantastiska saker till oslagbara priser, utan också om att ta ett steg mot en mer hållbar livsstil. Genom att ge tidigare älskade föremål ett nytt hem minskar vi tillsammans vår påverkan på miljön. Varje köp du gör hos oss är ett steg mot att minska avfallet och bevara det som redan finns i omlopp.

Vårt dedikerade team arbetar ständigt för att säkerställa att varje produkt som kommer in i vår butik är av hög kvalitet och i fint skick. Vi strävar efter att erbjuda dig en inspirerande shoppingupplevelse där du kan låta kreativiteten flöda och skapa unika stilar och inredningar.

Oavsett om du är en erfaren second hand-entusiast eller nybörjare inom hållbar shopping, så är du hjärtligt välkommen till Vingåkers Second Hand. Utforska vårt sortiment, hitta dina favoritfynd och bli en del av vår växande gemenskap som tror på att små förändringar kan göra en stor skillnad.

Tack för att du väljer att stödja hållbarhet och välja det hållbara alternativet. Tillsammans bygger vi en bättre framtid, ett fynd i taget.

Öppettider
Försäljning lördag kl 10-13.
Inlämning tisdag-onsdag kl 9-16 (lunch 12-13.30)

Hitta hit
Skolgatan 5, Vingåker

Kontakta oss
Telefon: 0151-10375
Epost: info@secondhandvingaker.se